Lochneso policiją ant kojų sukėlė ne pabaisa, o turistus išgąsdinęs skraidantis objektas  (8)

Praėjęs savaitgalis buvo itin neramus mistine ežero pabaisa išgarsėjusio Lochneso policijai. Škotijos pareigūnams skambinę turistai pranešinėjo, kad į ežerą nukrito keistas objektas. Policija kelias dienas ieškojo kokių nors nelaimės pėdsakų, bet jų nerado. BBC praneša, kad ant kojų buvo sukeltos net Karališkosios britų oro pajėgos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vietos policija pirmųjų skambučių apie į ežero vandenis nukritusį objektą sulaukė šeštadienio vakarą, apie 20:00 vietos laiku. Turistų teigimu, mėlynos spalvos skraidantis objektas nukrito pietinėje ežero dalyje. Policija iš pradžių įtarė, kad tai gali būti lengvasis skraidymo aparatas.

Tris-keturias valandas katastrofos pėdsakų ieškojusi ir neradusi policija ne burnojo, o dėkojo žmonėms už pranešimą, kuris „ko gero, buvo pagrįstas realiais stebėjimais“.

Vietinė policija jau priprato prie gyventojų ir turistų pranešimų apie Nesę ir kitus mistinius reiškinius šiame Škotijos šiaurės vakarų regione, tačiau į realius pranešimus stengiasi reaguoti.

Galima tik paspėlioti, kokios šio nutikimo versijos artimiausiu metu pasirodys interneto platybėse – kad ežere nuskendo sugedęs ateivių erdvėlaivis ar „NASA nuslėpta kometa“?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (8)