Lietuvoje startuoja „Nokia E6“  (8)

Naujas „Nokia E6“ išmanusis telefonas birželio pabaigoje pirmiausia pasirodys telekomunikacijų bendrovės „Bitė“ salonuose, o kiek vėliau - ir kituose prekybos taškuose. Šis kompaktiškas išmanusis „Nokia“ telefonas turi ne tik visavertę fizinę QWERTY klaviatūrą, bet ir lietimui jautrų ekraną bei yra pritaikytas patogiam darbui su dokumentais ir bendravimui el. paštu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Pasirūpinome, kad mūsų klientai pirmieji turėtų galimybę įsigyti naują „Nokia E6“ išmanųjį telefoną. Tai tikrai išskirtinis įrenginys, papildantis mūsų išmaniųjų telefonų asortimentą ir tęsiantis populiariausių Lietuvoje „Nokia“ telefonų liniją“, – sakė „Bitės“ grupės generalinio direktoriaus pavaduotojas klientams Chris Robbins. Nuo liepos vidurio „Nokia E6“ bus galima įsigyti ir internetinėje parduotuvėje „Skytech.lt“. Numatoma kaina – apie 1325 Lt, įsigyjant internetu.

„Nokia E6“ išmaniajame telefone įdiegta naujoji „Symbian Anna“ operacinė sistema. Joje pristatytos visiškai naujos piktogramos, greitesnė interneto naršyklė ir atnaujintas teksto įvesties įrankis.

Su „Nokia E6“ taip pat galima kurti ir redaguoti „Word“, „Excel“ ar „PowerPoint“ dokumentus bei saugiai dalintis jais su kolegomis naudojantis el. paštu per „Mail for Exchange“ funkciją. Išmaniajame telefone yra ir „Facebook“ bei „Twitter“ programėlės, kurios per pradžios ekrano nuorodas gali realiu laiku rodyti atnaujinimus socialiniuose tinkluose. Šios programos jau yra integruotos į „Nokia E6“ išmanųjį telefoną. Įsigiję „Nokia E6“ gaus ir nemokamus „Nokia“ žemėlapius su integruota automobiline bei pėsčiųjų GPS navigacija, kuri veikia visame pasaulyje. Be maršrutų keliuose, šios navigacijos vartotojai ras milijonus įvertintų kavinių, parduotuvių, viešbučių ir lankytinų vietų. Be to, pasinaudojus „Nokia E6“ programomis „Trip Advisor“ ir „Lonely Planet“, galima rasti ne tik ankstesnių lankytojų komentarus, bet ir ekspertų patarimus keliautojams.

„Nokia E6“ buvo kuriamas taip, kad naudotojai galėtų pasitelkti visus fizinės klaviatūros ir lietimui jautraus ekrano privalumus kasdieniuose darbuose. Fizinė klaviatūra leidžia rašyti laiškus ir bendrauti socialiniuose tinkluose greičiau nei telefonuose vien lietimui jautriu ekranu. Tuo tarpu telefonai lietimui jautriu ekranu yra nepralenkiami naršant internete ir valdant telefono programas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(1)
(2)

Komentarai (8)