[Žinios trumpai] „Tai istorinis šansas, yra didžiulė proveržio tikimybė“ - tai būtų milžiniška Ukrainos sėkmė  (1)

Artėja viršūnių susitikimas birželio 23-24 dienomis ir jame Ukraina turi istorinį šansą gauti kandidatės į Europos Sąjungą statusą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ir Rusijos kariuomenės invazijos fone Ukraina turi istorinį šansą gauti kandidatės į Europos Sąjungą statusą, kas prieš pusmetį buvo neįtikėtina. Apie tai rašo Ukrainos investicijų bankininkas ir tinklaraštininkas Serhiy Fursa, pažymėdamas istorinio šanso atsiradimą Ukrainai.

Savo feisbuko puslapyje Fursa pažymi, kad naujasis statusas smarkiai padidins Ukrainos patrauklumą investicijoms su ekonomikos augimo, atlyginimų ir pensijų perspektyva. Tuo pačiu metu, anot ekonomisto, vis dar išlieka grėsmė praleisti istorinį šansą, kurį nulėmė nepakankamas Ukrainos valdžios aktyvumas sisteminės kovos su korupcija atžvilgiu.

„O kas naujo vakarų fronte? Ten nuolat vyksta pokyčiai. Ir yra galimybė. Didžiulio proveržio galimybė. Galimybė gauti ES kandidatės statusą. Prieš šešis mėnesius tai būtų buvę neįmanoma. Ir taip arti dabar. Ir labai svarbu. Ir iš moralinės pusės, ir iš investicinės pusės. O kur auga investicijos, ten auga ir pensijos bei atlyginimai. Kartu išlieka galimybė Ukrainai praleisti šį šansą“, – pažymi jis.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(2)
(39)

Komentarai (1)