[Žinios trumpai] Beprotiškas ir žiauriai pavojingas pasiūlymas! Rusijos Dūma siūlo smogti į JAV ambasadą Kyjive  (6)

Rusijos Federacijos Valstybės Dūmoje oficialiu lygiu pasiūlytas būdas, kaip išspręsti Ukrainos aprūpinimo modernia ginkluote problemą, surengiant raketų atakas prieš JAV ambasadą Kyjive.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-06-24 [Žinios trumpai] Beprotiškas ir žiauriai pavojingas pasiūlymas! Rusijos Dūma siūlo smogti į JAV ambasadą Kyjive  (6)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šią „nuostabią“ idėją išsakė Valstybės Dūmos gynybos komiteto vadovas Jurijus Švytkinas. Anot jo, JAV savo veiksmais „žingsnis po žingsnio“ priartina Trečiąjį pasaulinį karą. Tokia išvada padaryta atsižvelgiant į Ukrainos gynybos ministro Oleksijaus Reznikovo pareiškimą dėl MLRS HIMARS teikimo Ukrainai.

„MLRS tiekimas Kyjivui įveda rimtų komplikacijų esamoje situacijoje, todėl laikas imtis atsakomųjų priemonių. Mūsų reakcija turėtų būti į ginklus tiekiančias šalis. Būtina sunaikinti ne infrastruktūrą, o sprendimų priėmimo centrus, kuris yra JAV ambasada“.

 

„Anksciau ar veliau ji taps Rusijos Federacijos taikiniu – reikia sugriauti Kyjivo vyriausybes kvartalą, taip pat sunaikinti atitinkamus centrus“, – sakė Jurijus Švytkinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(21)
(-18)

Komentarai (6)