[Žinios trumpai] Rusija paskelbė jos manymu labai baisius ir protingus grasinimus: „Tai mūsų priešų sprendimų centrai, pateikiame koordinates. Dėl viso pikto“  ()

Antradienį Rusijos kosmoso tyrimų agentūra paskelbė JAV Pentagono ir NATO viršūnių susitikimo koordinates. Dmitrijus Rogozinas, „Roskosmos“ vadovas, teigia, kad to reikia, nes Vakarų gynybos struktūros dabar dirba Rusijos priešui - Ukrainai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Šiandien Madride prasideda NATO viršūnių susitikimas, kuriame Vakarų šalys paskelbs Rusiją didžiausiu priešu“, – socialiniame tinkle „Telegram“ rašė Rogozinas, - „Roskosmos“ skelbia palydovines viršūnių susitikimo vietos ir pačių „sprendimų centrų“, kurie remia Ukrainos nacionalistus, nuotraukas“.

Buvo paskelbtos Rusijos palydovinės NATO viršūnių susitikimo Madride, Pentagono, Baltųjų rūmų Vašingtone, Didžiosios Britanijos vyriausybės pastatų Londone, Vokietijos kanceliarijos ir parlamento pastatų Berlyne, NATO būstinės Briuselyje ir Prancūzijos prezidento rezidencijos bei kitų vyriausybinių pastatų Paryžiuje nuotraukos.

„Tuo pačiu metu pateikiame objektų koordinates“, – pridūrė Rogozinas, - „Dėl viso pikto.“

 

Rogozino galvoje tai - protingi grasinimai. Tačiau visų šių vietų koordinatės, adresai ir net atvaizdai „Google Earth“ platformoje visada buvo vieši. Kai kurias iš jų galima aplankyti kaip turistui (nors, aišku, yra apribojimų).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(12)
(-6)

Komentarai ()