[Žinios trumpai] Putinas priverstas rinktis šiukšles iš Šiaurės Korėjos – Rusijai atsiųs galingų ginklų: „galia didesnė, nei rusiškų analogų“  ()

Izoliuotas Kremliaus režimas privertė Rusiją stiprinti užsienio politikos partnerystę su totalitarinėmis valstybėmis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kuo ilgiau tęsiasi karas Ukrainoje, tuo daugiau Rusija patiria įrangos ir gyvosios jėgos nuostolių. Vakarų sankcijos apsunkina gamybą ir lėtina Rusijos Federacijos gynybos įmonių darbą.

Pasak Vakarų pareigūnų, kuriuos cituoja „The New York Times“, Rusijos vadovybė yra priversta perkelti kariuomenę į ekonominį režimą, šiuo atžvilgiu mažėja vilkstinių ir riedmenų naudojimas, pirmenybė teikiama sandėliams, bazėms ir kitiems stacionariems objektams.

Tokiomis aplinkybėmis Putinas susiduria su būtinybe ieškoti sąjungininkų. Tarptautinė situacija labai apriboja galimybes, todėl jam tenka megzti partnerystę su totalitarinėmis šalimis.

Yra informacijos, kad buvo sudarytas ginklų tiekimo iš Sirijos kelias. Žvalgybos duomenimis, komerciniais laivais aktyviai gabenama įranga, kuri anksčiau buvo perduota Assado režimui.

Remiantis „Bloomberg“ pateikta informacija, paremta šaltiniais Rusijos gynybos ministerijoje, Rusija artimiausiu metu tikisi sulaukti karinės pagalbos iš Šiaurės Korėjos.

 

Anot informatoriaus, Šiaurės Korėja yra pasirengusi perduoti Rusijos Federacijai artilerijos įrenginius, kurie, anot jos, yra gana aukštos kokybės. Pasak ekspertų, Šiaurės Korėjos MLRS yra „galingesni nei Rusijos analogai“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(30)
(-20)

Komentarai ()