[Žinios trumpai] Rusijos generolas pasiūlė vieną iš NATO šalių paversti „Marso dykuma“: „neprireiks net strateginio potencialo“ (Video)  ()

Rusijos generolas Andrejus Gurulevas pripažįsta Rusijos armijos silpnumą prieš NATO, todėl rekomenduoja smogti Londonui ir Berlynui taktiniais operatyviniais ginklais, kurie per penkias minutes sunaikins visą šalį. Ir be strateginio potencialo panaudojimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Valstybės Dūmos deputatas Andrejus Gurulevas, buvęs pietinės karinės apygardos vadas, pareiškė, kad Rusija branduoliniu smūgiu gali paversti Britų salas „Marso dykuma“. Vaizdo įrašą socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė „The Daily Beast“ žurnalistė Julia Davis.

Transliacijos metu per Rusijos televiziją deputatas taip pat išsakė grasinimus JAV prezidentui Joe Bidenui, Vokietijos ir NATO vadovybei.

Rusijos generolas pripažino, kad NATO potencialas yra tris kartus didesnis nei Rusijos Federacijos. Todėl Rusijos kariai galės tik gintis galimame kare su Aljanso pajėgomis, bet ne pulti.

 

Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų generolas leitenantas Gurulevas, SBU duomenimis, 2014–2015 m. tiesiogiai dalyvavo formuojant ir organizuojant Rusijos Federacijos okupacinių pajėgų karines operacijas Donbase.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(53)
(-49)

Komentarai ()