[Žinios trumpai] „Man gėda dėl Izraelio“, – Peskovo žmonos viešnagė sukėlė didelį pasipiktinimą  ()

Priėmimas V. Putino bendražygių, tuo pat metu atsisakius padėti Ukrainai ginkluote, sukėlė žinomo verslininko L. Nevzlino pasipiktinimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Izraelio politika, bandanti išlaikyti pusiausvyrą santykiuose su Rusijos Federacija, pradeda kelti susierzinimą ir sumišimą, įskaitant ir verslo elitą. Leonidas Nevzlinas išreiškė pasipiktinimą Dmitrijaus Peskovo, kuris yra vienas pagrindinių V. Putino sąjungininkų ir jo režimo gynėjas, žmonos buvimu šalyje.

„D. Peskovo žmona smagiai leidžia laiką Tel Avive, deginasi paplūdimyje ir vaikšto po brangius „butikus“. O Ukrainoje šiuo metu vykdomos oro atakos. Gaila, kad Izraelis nepasirengęs tiekti ginklų Ukrainai, o jo valdžia tuo pačiu metu įleidžia į šalį galvijus“, – piktą įrašą socialiniame tinkle „Twitter“ parašė L. Nevzlinas.

Izraelio pozicija dėl Rusijos karo prieš Ukrainą tebėra prieštaringa. Tuo pačiu metu daugelis šalies piliečių laikosi proukrainietiškos pozicijos, suvokdami, kad kova su Rusijos agresija yra būdas apsaugoti demokratijos pasiekimus. Parama Ukrainai dabartiniu metu gali padėti pamatus rimtai ir abipusiai naudingai partnerystei ateityje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(52)
(6)
(46)

Komentarai ()