Skelbiama, ko Putinas iš tikro bijo: „tai vietinis orkas, tikras banditas, užtenka griežto žvilgsnio“ (Video)  ()

„Putino ir Erdogano santykiuose Erdoganas yra alfa patinas, laimintis visose situacijose“: Piontkovskis.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-11-02 Skelbiama, ko Putinas iš tikro bijo: „tai vietinis orkas, tikras banditas, užtenka griežto žvilgsnio“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinomas publicistas Andrejus Piontkovskis atsakė į „24 kanalo“ televizijos laidų vedėjo klausimą, kaip toliau elgsis V. Putinas, supratęs, kad maisto šantažas nepasiteisino. Andrejus Piontkovskis rimtai ir kartu pusiau juokais paaiškino, kaip Recepas Tayyipas Erdoganas pasauliui pademonstravo savo įtaką Kremliaus vadovui.

Piontkovskio interviu kanalui 24 galima pažiūrėti „YouTube“.

Rusijos politologas savo atsakymą pradėjo fraze: „Putinas dar kartą parodė, koks jis tipiškas kiemo vaikėzas. Jis gi gerai prisimena savo gangsterišką vaikystę, jis mokėdavo apkvailinti berniukus su akiniais iš inteligentiškų šeimų. Bet su vienu vietiniu orku, tikru banditu, mokėjo elgtis“.

Piontkovskis tvirtino, kad Putinas niekad neis į atvirą konfliktą su Turkijos prezidentu: „Nenoriu įžeisti ar girti Erdogano, bet, akivaizdu, kad šiuose Putino ir Erdogano santykiuose, Erdoganas yra alfa patinas, laimintis visose situacijose. Putinas gali ilgai šantažuoti ir tyčiotis iš Vakarų politikų, bet ne iš Erdogano. Praėjo kelios valandos, tereikėjo griežto Erdogano žvilgsnio, o Putinas jau aiškina, kad nesitraukė iš jokio susitarimo: tik laikinai jį sustabdė“.

 

„Erdoganas lydėjo Ukrainos laivus su grūdais per Juodąją jūrą ir toliau lydės, nes jam taip reikia. Šioje situacijoje jis vėl parklupdė Putiną ant kelių. Ką čia ir kalbėti, juk paskutiniame Karabacho kare jis kartą ir visiems laikams „palaužė“ Putiną, kai atėjo į pagalbą Azerbaidžanui, o Putinas išsigando (nepasirodė kare)“, – apibendrino savo apmąstymus žinomas žurnalistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(148)
(1)
(147)

Komentarai ()