Įspūdinga, ką padarė Kinija! Aptvėrė Rusiją spygliuota viela – iškabino grėsmingus užrašus, kas laukia peržengusių sieną (Foto)  (1)

„Dangaus imperija“ nusprendė atsiriboti nuo teroristinės šalies įspūdinga metaline koncertina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kinijos vadovybė davė nurodymą įrengti didelę tvorą su spygliuota viela vos 65 kilometrus nuo Rusijos Chabarovsko miesto Amūro upės pakrantėje, Fujuano mieste, rašo TSN, remdamasi kinų šaltiniu.

Koncertiną kinai įrengė dar lapkričio pabaigoje, mat gruodžio 1-ąją įspūdinga tvora buvo beveik visiškai paruošta. Spygliuota viela buvo pastatyta tose Amūro krantinės vietose Fujuane, kur yra šlaitai į upę.

Įdomu tai, kad ant spygliuotos tvoros yra įspėjamieji ženklai su užrašais  „Būkite atsargūs, nekirskite sienos“, „Sienos kirtimas neteisėtas, už tai numatyta bausmė“, „Saugoti pasienio infrastruktūrą – kiekvieno piliečio pareiga“.

 

Kai kurie žurnalistai teigia, kad kinai įrengė spygliuotą vielą pasienyje su Rusija, nes jau buvo bandoma kirsti sieną iš Rusijos pusės (pabėgėliai bėga nuo mobilizacijos). Taip pat gali būti, kad Kinijos pusė nerimauja, kad iš Rusijos bėgantys rusai į Kiniją atneš naujų koronaviruso atmainų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(146)
(5)
(141)

Komentarai (1)