Netikėtas karo efektas: Rusijoje smogė afrodiziakų paklausa  ()

Šiuo laikotarpiu tūkstančiui dabar Rusijoje gyvenančių vyrų vidutiniškai teko 392 tokių vaistų pakuotės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viso masto Rusijos Federacijos karas prieš Ukrainą paveikė rusų vyrų sveikatą – po metų daugelis jų dėl streso turi problemų su potencija. Šiuo atžvilgiu Rusijoje labai išaugo afrodiziakų paklausa.

Apie tai rašo „Izvestija“, remdamasi „Čestnyj Znak“ nacionalinės sistemos duomenimis. Pastebima, kad per pirmuosius tris 2023 metų mėnesius „vyrišką jėgą“ didinančių produktų pardavimas išaugo 39 proc.

Iš viso, šių metų sausio–kovo mėnesiais, rusai įsigijo 2,7 milijono pakuočių įvairių afrodiziakų, išleisdami jiems 1,8 milijardo rublių. Analitikai suskaičiavo, kad šiuo laikotarpiu tūkstančiui dabar Rusijoje gyvenančių vyrų vidutiniškai teko 392 tokių vaistų pakuotės.

Dažniausiai afrodiziakai buvo perkami Maskvoje, Maskvos srityje, Sankt Peterburge, Krasnodaro krašte ir Magadano srityje.

 

Ekspertai mano, kad potencijos problemų rusams atsirado dėl psichologinių priežasčių. Po metus trukusio plataus masto karo prieš Ukrainą afrodiziakų paklausa sumušė ankstesnius rekordus, nes vyrų streso lygis stipriai pakilo. Visų pirma kalbama apie mobilizaciją.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(1)
(12)

Komentarai ()