Progreso nesustabdysi: išmaniosios technologijos skverbiasi ir į intymų gyvenimą (Video)  (5)

Grupė Kalifornijos mokslininkų skelbiasi sukūrę išmanų sekso žaislą, kurio programėlė fiksuoja viską – pradedant sueities metu sudeginamomis kalorijomis, baigiant įsiskverbimų skaičiumi ir sparta (vidutinis ar maksimalus greitis) ir net g perkrovos. Ar ši priemonė patiks statistikos mėgėjams, parodys laikas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

O kol kas tikrovė tokia, kad "Lovely" ("Meilutis"?) pavadintas daikčiukas, "Bluetooth" jungtimi susietas su išmaniuoju telefonu, funkcionuos ne tik kaip jutiklis, bet ir pagal surinktus duomenis pateiks tam tikras rekomendacijas būsimoms sueitims. Pvz., patars, kokia poza kitą kart galbūt bus tinkamesnė, kokiu intensyvumu stimuliuoti partnerę ar partnerį ir pan.

Maža to, ant penio maunamas universalaus dydžio guminis daikčiukas sueities metu gali veikti ir kaip vibruojanti bei partnerės susijaudinimą didinanti priemonė. Be vibravimo funkcijos įrenginio baterijos energijos užteks 7 val., su vibravimu – 2 val.

"Šį daikčiuką mauti galima nebūtinai ant penio, - atkreipia dėmesį seksologas Reidas Mahalko. – Jis gali būti maunamas ir ant vibratoriaus, ant pirštų. Šis įrenginys patars, kaip pagerinti seksualinį gyvenimą."

Kol kas šiam projektui dar tik renkamos lėšos per "Indiegogo", o užsisakyti tokį daikčiuką galima už 100 dolerių. Jei kampanija pavyks, ją parėmę asmenys išmaniojo sekso žaisliuko gali tikėtis sulaukti 2016-ųjų birželį.

(8)
(18)
(-10)

Komentarai (5)