Dantys išvalomi per 10 sekundžių ir be jokio vargo - naujas prietaisas ketina sukelti revoliuciją burnos higienoje (Video)  ()

Įsivaizduokite, kad kokybiškai išsivalyti dantis sugaištumėte vos 10 sekundžių ryte ir vakare, o gaunamas rezultatas pranoktų jūsų lūkesčius. „Amabrush“ projektas, pradėtas „Kickstarter“ platformoje, sulaukė neįtikėtino susidomėjimo, ir panašu, kad artimiausiu metu taps viena geidžiamiausių burnos higienos prekių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Amabrush“ teigia sukūrusi pirmąjį visiškai automatinį dantų šepetėlį, kuris vienu metu iš karto valo visus dantis ir darbą atlieka per 10 sekundžių. Viskas, ką reikia padaryti, tai paspausti mygtuką, įsidėti prietaisą ir palaukti dešimt sekundžių.

Prietaisas taip pat turės „Bluetooth“ ryšį ir galės prisijungti prie mobiliųjų įrenginių su „Android“ ir „iOS“ operacinėmis sistemomis. Jis taip pat turės kelis režimo nustatymus – dantenų masažas, balinimas, itin stiprus valymas… Bus galima reguliuoti valymo laiką ir užsisakyti papildomas keičiamas dalis.

„Kicstarter“ pirminis tikslas projektui buvo surinkti 50 tūkst. eurų. Tačiau, likus daugiau nei 20 dienų iki sutelktinio finansavimo pabaigos, jam jau skirta daugiau nei 1,2 mln. eurų. Projektą parėmė daugiau nei 10 tūkst. žmonių. Parėmę projektą daugiau nei 79 eurų suma gaus vieną pirmųjų „Amabrush“ komplektų.

„Amabrush“ teigia, kad šepetėlio prototipą vysto jau trejus metus. Jį sudaro trys pagrindinės dalys – kandiklis, valdymo įrenginys ir dantų pastos kapsulės. Kandiklis sukurtas taip, kad tiktų visų formų sukandimas (be deformacijų) ir pagamintas iš lanksčios antibakterinės medžiagos.

„Amabrush“ demonstracija

Jį keisti reikia kas 3–6 mėnesius. Planuojama kaina – 6 eurai.

Kodėl tik 10 sekundžių? Atsakymas paprastas – nes visi dantys yra valomi vienu metu. Valant įprastu šepetėliu 120 sekundžių, kiekvienas danties paviršius yra valomas vos 1,25 sekundės (turint 32 dantis ir skaičiuojant, kad kiekvienas dantis turi 3 paviršius, kuriuos įmanoma valyti). Su „Amabrush“ gaunamas efektas, kad per 12 kartų trumpesnį laiką visi dantų paviršiai yra valomi 8 kartus ilgiau.

„Amabrush“ yra pakraunamas ir vienu įkrovimu gali veikti 28 sesijas (2 savaites valant dantis du kartus per dieną). Jį pakrauti galima naudojant mobiliojo telefono įkroviklį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(92)
(2)
(89)

Komentarai ()