Kiek laiko dažniausiai trunka lytinis aktas? Nauja apklausa įrodo, kad stebuklų nebūna (N-18)  ()

Nerimaujate, jog jūsų nuotykiai lovoje trunka per trumpai? Daugelis porų tuo taip pat mėgaujasi trumpiau, nei jūs galvojate. Programėlės „Lovely“ užsakyti tyrimai atskleidė kai ką netikėto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apklausus 432 poras ir išnagrinėjus daugiau nei 2000 lytinių aktų, paaiškėjo, kad vidutiniškai seksas trunka 12 minučių. Išskirsčius duomenis pagal Jungtinių Amerikos valstijų regionus ir juos peržiūrėjus, taip pat pasidarė aišku, kad tam tikruose regionuose gyvenančios poros savo lytiniu gyvenimu yra labiau patenkintos nei kituose.

Pavyzdžiui, Meino valstijos gyventojai seksu vidutiniškai užsiiminėjo 19 minučių ir lovoje jautėsi visapusiškai patenkinti, o Mičigane savo gyvenimus kuriančios poros, nors ir buvo laimingos, teigė norinčios kito lytinio akto metu kažką pakeisti, be to, jų intymūs žaidimai truko maždaug 7 minutes. Tiesa, rezultatai apima tik mėgstamiausias ir populiariausias sekso pozas bei pačią sekso trukmę.

Tyrimas neapėmė tokių svarbių duomenų, kaip oralinis seksas, intymumo lygis, kurie labai prisideda prie moters orgazmo ir daro didelę įtaką sekso trukmei. Dėl to 12 minučių atrodo labai trumpai. Jei kliausitės savo pačių patirtimi, draugių ir draugų pasakojimais, bus aišku, kad moterims, kad jos susijaudintų ir būtų pasiruošusios mylėtis, reikia tikrai daugiau nei 12 minučių.

 

Pasirodo, kai glamonės ir seksas trunka mažiau nei 30 minučių, moterys rečiau patiria orgazmą, parodė Čapmano universiteto mokslininkų atlikti tyrimai.

Tačiau įmonės „Lovely“ pristatomuose duomenyse nedetalizuojama, ar, kai kalbama apie 12 minučių, kalbama tik apie laiką, kuomet vyras yra moteryje, ar, jeigu prieš tai buvo šiek tiek glamonių, jos taip pat įeina į šį laiką.

Glamonės, bučiniai labiau sujaudina moterį, jai tampa lengviau patirti orgazmą. Tai kaip prailginti laiką, kad abiems lytinio akto dalyviams seksas būtų geresnis ir malonesnis? Štai keletas specialistų patarimų.

Lieskite visą kūną

Jūsų abiejų kūnuose gausu lytinį susijaudinimą skatinančių zonų, pavyzdžiui, kaklas, kojos, nugara, kurios tik ir laukia, kad būtų paliestos. Išmokite atlikti masažą, specialiais triukais pasidalinkite ir su partneriu, o jei norite dar labiau įkaitinti antrosios pusės aistras, naudokite intymų aliejų.

Oralinis seksas turi tapti prioritetu

Naujausi tyrimai atskleidė, kad beveik 37 proc. moterų, kad patirtų orgazmą, reikia papildomos klitorio stimuliacijos. Geriausias būdas pramankštinti tuos tūkstančius nervų galūnių, esančių ant klitorio – kunilingas. Leiskite partneriui išbandyti oralinį seksą, tačiau nepamirškite, kad turite atsilyginti tuo pačiu.

Eksperimentuokite su papildoma įranga

 

Įsigykite sekso žaisliuką, padėsiantį jums abiems sustiprinti pojūčius, pavyzdžiui, poroms skirtą masažuoklį. Visų šių technikų panaudojimas prieš lytinį aktą padidina šansą patirti stipresnį orgazmą. Tačiau svarbu prisiminti, kad sekso trukmė nebūtinai atspindi jo kokybę.

Taip pat neturėtumėte dėl to jaudintis, nes toks bereikalingas stresas dar labiau apsunkins šansus baigti. Dar vienas patarimas – kartais išbandykite naujas sekso pozas arba pasimylėkite kitose jums dar nebandytose vietose ir, nors seksas pirmą kartą naujoje vietoje truks trumpiau, jums bus smagiau, atrasite naujus potyrius.

Kai kurioms moterims patinka reikalą atlikti greitai, nes per ilgas mylėjimasis tampa nuobodus, be to, tenka pasitelkti lubrikantą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(25)
(28)
(-3)

Komentarai ()