Kinija atsisakė tiekti dalis rusų orlaiviams  ()

„Rosaviatsia“ atstovas Valerijus Kudinovas teigia, kad Kinija atsisakė tiekti Rusijai orlaivių dalis. Jis taip pat sako, kad Rusija ieškos orlaivių dalių tiekėjų kitose šalyse – pavyzdžiui Turkijoje ir Indijoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-11 Kinija atsisakė tiekti dalis rusų orlaiviams  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

V.Kudinovas taip pat sako, kad kai kurie orlaivai turės būti grąžinti nuomotojams – tačiau dėl to, kurie bus grąžinti, spręs oro transporto bendrovės. Jis teigia, kad situacija dėl Rusijos lėktuvų neturės įtakos oro susisiekimo kainoms.

V.Kudinovas pridūrė, kad į Rusijos valstybinį civilinių orlaivių registrą buvo perkelta apie 180 orlaivių, įskaitant „Aeroflot“, „Pobeda“, „Utair“, „Russia“ ir „Ižavia“ orlaivius. Prieš tai Rusijos registre buvo apie 70 orlaivių.

Kovo 10 d., Rusijos transporto ministerija pasiūlė, kad iš užsienio bendrovių išsinuomoti orlaiviai turėtų likti šalyje.

Vasario 26 d. ES, taikydama sankcijų paketą, uždraudė tiekti, parduoti, nuomoti, prižiūrėti ir drausti orlaivius Rusijoje. Reaguodama į tai, „Rosaviacija“ rekomendavo Rusijos oro linijų bendrovėms sustabdyti visus tarptautinius skrydžius, nes užsienyje buvo masiškai areštuojami orlaiviai.

 

Parengta pagal kommerstant.ru

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(9)
(0)
(9)

Komentarai ()