[Žinios trumpai] Putinui baigia galutinai nučiuožti stogas: pasakė, kodėl Rusija kariauja su Ukraina  (8)

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas pareiškė, kad kariauja su Ukraina „už teisę būti ir likti Rusija“ ir „dėl savo šalies ateities“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

V. Putiną cituoja „Amerikos balsas“.

„Kova, kurią vedame, yra kova už mūsų suverenitetą, už mūsų šalies ir mūsų vaikų ateitį. Mes kovosime už teisę būti ir išlikti Rusija“, – sakė V. Putinas.

Putinas „nacionaliniais išdavikais“ vadino ir tuos, kurie orientuojasi į vakarietišką gyvenimo būdą.

Vakarai, anot Putino, bando skaldyti Rusijos visuomenę, remdamiesi „vadinamąja penktąja kolona, tautiniais išdavikais, tais, kurie uždirba čia, pas mus, bet gyvena ten, ir „gyvena“ net ne geografine šio žodžio prasme, o pagal savo mintis, pagal savo vergišką sąmonę“.

„Aš visiškai nesmerkiu tų, kurie turi vilą Majamyje ar Prancūzijos Rivjeroje, kurie negali apsieiti be foie gras (žąsų kepenėlių paštetas – aut. pastaba), austrių ar vadinamųjų lyčių laisvių. Tačiau problema yra absoliučiai ne tame, o tame, kad daugelis tų žmonių iš esmės yra mintimis būtent ten, o ne čia, ne su mūsų žmonėmis, ne su Rusija“, – sakė prezidentas.

Anot Putino, Rusijos žmonės „visada galės atskirti tikrus patriotus nuo išdavikų“, o pastarieji tiesiog „bus išspjauti kaip musė, kuri netyčia įskrido į burną“.

 

Putino teigimu, toks „natūralus ir būtinas visuomenės apsivalymas“ sustiprins šalį.

Kaip pabrėžė Rusijos valstybės vadovas, daugelis šalių susitaikė „gyventi nusilenkus ir paslaugiai priimant visus savo šalies vadovybės sprendimus“, tačiau Rusija niekada nebus „tokioje apgailėtinoje ir pažemintoje būsenoje“.

„Kova, kurią vedame, yra kova už mūsų suverenitetą, už mūsų šalies ir mūsų vaikų ateitį. Mes kovosime už teisę būti ir išlikti Rusija“, – sakė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(25)
(3)

Komentarai (8)