[Žinios trumpai] Respublikonų senatorius – JAV prezidentas Bidenas yra „neveiksnus“ ir netinkamas eiti prezidento pareigas  (9)

J. Bidenas yra „neveiksnus“, sako vyresnysis respublikonų senatorius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vyresnysis respublikonų partijos senatorius Rickas Scottas antradienį pareiškė, kad JAV prezidentas Joe Bidenas yra psichiškai „nepajėgus“ atlikti savo pareigas ir turėtų atsistatydinti. Tai laikoma pirmuoju žingsniu laukiamos žiaurios kampanijos prieš rinkimus per kadencijos vidurį.

Senatorius Rickas Scottas, vadovaujantis respublikonų senatorių kampanijos organizacijai ir tapęs pagrindiniu paties J. Bideno rinkimų pranešimo, kad jo oponentai yra ekstremistai, taikiniu, paskelbė pareiškimą, kuriame prezidentą pavadino „netinkamu“.

„Būkime atviri. Joe Bidenas nesveikas. Jis netinkamas pareigoms. Jis nenuoseklus, neveiksnus ir sutrikęs. Pusę laiko jis nežino, kur yra. Jis nesugeba vadovauti ir negali atlikti savo pareigų“, – sakė R. Scottas.

„Visi tai žino. Niekas nenori to pasakyti. Tačiau mes turime tai padaryti dėl šalies. Joe Bidenas negali atlikti šio darbo“, – sakė jis.

 

Respublikonų partija teigė, kad Joe Bidenas (79 m.) yra per senas, kad būtų veiksmingas JAV prezidentas.

Tai nuolat kartoja „Fox News“ ir D. Trumpas, kuris, nepaisant savo pralaimėjimo ir precendento neturinčio bandymo pakeisti rinkimų rezultatus, ir toliau išlieka įtakingiausia partijos jėga.

„Manau, kad vyras turi problemų“, – sakė J. Bidenas, paklaustas apie R. Scotto pareiškimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(9)
(0)

Komentarai (9)

Susijusios žymos: