[Žinios trumpai] Naujausiame video Kadyrovas susikauna su UFC žvaigžde Chamzatu Čimajevu – kovos baigtis „tragikomiška“ (Video)  (1)

Sunku būti mišrių kovos meistru Čečėnijoje, nesusidūrus su Čečėnijos lyderiu Ramzanu Kadyrovu – prieštaringai vertinamu asmeniu, kuriam JAV vyriausybė ne kartą skyrė sankcijas dėl žmogaus teisių pažeidimų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kadyrovas yra didelis MMA gerbėjas ir valdo „Akhmat Fight Club“ sporto salę ir „Absolute Championship Akhmat“ organizaciją. Abu jie pavadinti jo tėvo, kurį 2004 m. nužudė sukilėliai, vardu.

Jis naudojasi šiomis organizacijomis siekdamas padidinti savo žinomumą regione ir sukurti galios aurą. Ir jei tu esi Rusijos kovotojas ar iš Kaukazo, anksčiau ar vėliau Kadyrovas norės su tavimi susikauti.

Taigi nenuostabu, kad Čečėnijoje gimęs, Švedijos pilietybę turintis, UFC žvaigždė Chamzatas Čimajevas vis dažniau pasirodo kartu su Kadyrovu.

Neseniai Kadyrovas dalyvavo privačiose Čimajevo vestuvėse ir buvo vienas iš nedaugelio žmonių, pasidalijusių kadrais iš šventės. O dabar pasirodė naujas vaizdo įrašas, kuriame Kadyrovas ir jo sūnūs „susikauna“ su Čimajevu ringe.

„Nestebėtina“, kad jiems visiems stebėtinai gerai sekasi prieš Čimajevą, kuris lengvai nušlavė savo pirmuosius keturis UFC priešininkus.

 

„Pirmojo Čečėnijos Respublikos prezidento, Rusijos didvyrio Akhmato-Khadži Kadyrovo vaikaičiai Adomas ir Eli Kadyrovai susitiko akis į akį su aštuonkampiu žaibu“, – rašoma vaizdo įrašo antraštėje. „Nepaisant to, kad tai tik draugiškas apibūdinimas, Čimajevas išvargino savo varžovus įprastu būdu, dar kartą įrodydamas savo įgūdžius ir ramybę kovos arenoje.

„Nepaisant didžiulio ir iškilaus varžovo, vaikinai savo įgūdžiais jokiu būdu nenusileido Chamzatui“, – teigiama pareiškime. „Kaip ir dera kovotojams, jie išanalizavo varžovo judesius ir silpnąsias vietas, po to ėmėsi kontratakų. Treniruotės pabaigoje pats neatsispyriau pagundai išbandyti jėgas draugiškoje dvikovoje su mūsų brangiu broliu.“

 

Ramzanas Kadyrovas jų kovos metu „susitvarkė“ su Čimajevu. Čimajevas žaismingai darė puolimus, kuriuos Čečėnijos lyderis nesunkiai nukenksmino. Jis leisdavo Kadyrovui jį nuversti, o Čimajevas per daug nesipriešino, kai Čečėnijos vadovas jį suėmė už kaklo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(17)
(-14)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: