Ukrainiečių išradingumas stebina: auksarankiai sportinius automobilius perdaro į karinius visureigius (Video)  ()

Specialūs bagiai Ukrainos kariams, ukrainiečių išradingumas stebina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ištvermės lenktynėse dalyvavę automobiliai ruošiami kariuomenei. Jie yra patikimi, paprasti ir gali judėti bekele.

Zaporožėje pradėti gaminti specialūs bagiai Ukrainos gynėjams. Bagiai perdaromi iš senų lenktyninių automobilių. Apie tai pasakoja Laisvės radijas.

Savanoris Vladimiras anksčiau statė upinius katamaranus, tačiau prasidėjus karui persikvalifikavo į lengvų visureigių kūrimą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų reikmėms. Jų pagrindas – automobiliai, kurie dalyvavo vadinamosiose ištvermės lenktynėse. Jų būta įvairiausių modelių – nuo ​​VAZ-2108 iki senų galiniais ratais varomų Fordų.

Tokios transporto priemonės domina kariškius – technika tvirta, patikima, paruošta bekelei ir manevringa. Svarbu, kad avariniu atveju iš tokio automobilio būtų lengva išlipti.

Mašinos baigiamos tvarkyti, atsižvelgiant į kariuomenės pageidavimus. Dedamos visureigių ar net traktorių padangos, o salone sumontuojamos dvi ar keturios sėdynės ir stovas bokšteliui su kulkosvaidžiu. Amunicijos gabenimui taip pat pridedamas priekabų vilkties kablys.

 

Kadangi automobiliai yra labai greit išeikvojama technika fronto linijoje, Zaporožės meistrai turi darbo pakankamai. Apskritai, panašūs automobiliai kariuomenei yra gaminami daugelyje Ukrainos miestų – pimiausiai jie buvo pradėti gaminti Černivcių srityje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(20)
(1)
(19)

Komentarai ()