[Žinios trumpai] Rusija turi dar vieną draugą: „Mūsų tauta visiškai palaiko jus ginant savo garbę ir saugumą“  (1)

Šiaurės Korėjos vadovas tikisi, kad jo šalis priartės prie Rusijos Federacijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujienų agentūra „CTAK“ praneša, kad Kim Jong Unas nusiuntė Putinui telegramą, kuria pasveikino Rusijos Federacijos prezidentą Rusijos dienos proga. Šiaurės Korėjos vadovas išreiškė palaikymą Rusijos prezidentui nusikalstamuose jo režimo veiksmuose ir jo sukeltame kruviname kare Ukrainoje bei išreiškė viltį dėl tolesnių gerų kaimyninių santykių ir abiejų autoritarinių šalių suartėjimo.

„Jums vadovaujant, Rusijos žmonės, drąsiai įveikę įvairiausius iššūkius ir sunkumus, pasiekia didžiulę sėkmę, gindami orumą, saugumą ir teises į šalies raidą, kurią mūsų žmonės visapusiškai remia“, – telegramoje rašė Kim Jong Unas.

Kim Jong Unas sakė, kad vertina Šiaurės Korėjos ir Rusijos santykius, turinčius seną draugystės ir geros kaimynystės istoriją bei tradicijas. Todėl jis tikisi tolesnės jų „dinamiškos plėtros“ visose srityse.

 

Šiaurės Korėjos vadovas įsitikinęs, kad „pakeliui į tarptautinio teisingumo apsaugą ir pasaulinio saugumo užtikrinimą taktinis ir strateginis abiejų šalių bendradarbiavimas bus glaudesnis“. Sveikinimų pabaigoje Kim Jong Unas palinkėjo Putinui sveikatos, o rusams – gerovės ir klestėjimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(12)
(-5)

Komentarai (1)