[Žinios trumpai] Rusija peržengė visas ribas: „net naciai nedrįso to, ką be jokių dvejonių padarė Putinas“  (1)

Nuo pat plataus masto Rusijos kariuomenės invazijos į Ukrainą pradžios Vladimiras Putinas dažnai buvo lyginamas su Adolfu Hitleriu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putino Rusija puolė Ukrainą anksti ryte, taip pat kaip ir padarė Trečiasis Reichas 1941 m. Rusijos Federacijos propaganda nesugalvojo naujų gudrybių ir panaudojo Gebelso žinynus, kuriuose jis kaltino priešą tuo, kad Vokietija išprovokavo Antrąjį pasaulinį karą.

Kuo ilgiau tęsiasi karo veiksmai, tuo daugiau pasaulio bendruomenė turi priežasčių brėžti paraleles tarp Hitlerio ir Putino.

Tačiau žurnalistas Aleksandras Nevzorovas mano, kad Hitleris buvo sąžiningesnis ir malonesnis už Putiną: „Palyginus su Putinu, Hitleris buvo labai kuklus vaikinas. O sadizmo prasme jis taip pat buvo gerokai prastesnis už Vladimirą. Bent jau Hitleriui į galvą neatėjo mintis pasveikinti apsuptą Leningradą su Vokietijos diena ir pranešti nuo bombardavimo bei bado mirštantiems leningradiečiams, kad Leningradas dabar turi giminingą miestą Reiche.

Vokiečių kariai galėjo nušluoti Leningradą nuo žemės paviršiaus, tačiau miesto nepalietė: „Tačiau Putinas nedvejodamas sunaikino apgultą Mariupolį, kurio negalėjo paimti. Jis nužudė visus, kuriuos galėjo, sunaikino viską, ką galėjo“.

Anot Nevzorovo, okupantai Mariupolio neteks dar nepasibaigus vasarai: „Košmariški griuvėsiai sugrįš ir taps Rusijos gėdos muziejumi“.

 

Kaip buvo pranešta anksčiau, birželio 12 dieną vienas „DLR“ kovotojų vadų Aleksandras Chodakovskis pareiškė, kad Mariupolis ir jo gyventojai buvo tyčia naikinami.

Rinatas Achmetovas, komentuodamas Chodakovskio pareiškimą, perspėjo, kad Kremliaus tikslas yra sunaikinti visą Ukrainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(30)
(4)
(26)

Komentarai (1)