[Žinios trumpai] „Aš tiesiog nesuprantu, kas vyksta“: Donecko apšaudymas sukėlė pyktį tarp „DLR“ kovotojų, tai aiškiai daro patys okupantai, bręsta riaušės  ()

„DLR“ toliau apšaudo savo kontroliuojamą Donecką, dėl incidento kaltindama Ukrainos kariuomenę. Tai gali būti vietinės „rasborkės“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai „Telegram“ parašė L/DLR kovotojas Anatolijus Dremovas, praneša Dialog.UA.

Birželio 13 d. Doneckas vėl pateko į artilerijos ataką. Rusijos Federacijos propaganda tikina, kad į miestą buvo paleista apie 80 sviedinių, kurie nuskriejo į gimdymo namus, ligoninę ir kitus civilinės infrastruktūros objektus.

„DLR“ lyderis Denisas Pušilinas nedelsdamas sureagavo į incidentą, prašydamas Maskvos „papildomų sąjungininkų pajėgų“. O vadinamosios „DLR liaudies milicijos“ lyderis Eduardas Basurinas paprašė Rusijos kariuomenės panaudoti „Iskander“ ir aviaciją prieš Ukrainą.

Tokie kolaborantų prašymai sukėlė sumišimą, turint omenyje tai, kad Rusija nuo pat invazijos pradžios visapusiškai panaudojo tiek taktines raketų sistemas, tiek lėktuvus, kad smogtų Ukrainai.

Kasdien ant taikių ukrainiečių galvų skraidė ir skraido raketos. Ir tik neseniai šis raketų teroras tapo ne toks intensyvus, kuris yra susijęs su sviedinių trūkumu Rusijos Federacijoje. Kremliui eskalacijos didinti nereikia – konfliktas jau yra karščiausioje fazėje.

Ir tai rodo, kad Donecko apšaudymo iniciatorius galėtų būti patys okupantai.

Apie tai rašo L/DLR kovotojas Anatolijus Dremovas. Jis atkreipė dėmesį į tai, kad vietinė rinka tapo pagrindiniu mūšių taikiniu, ir susiejo incidentą su vietos Kremliaus pakalikų „rasborkėmis“.

 

„Man gėda dėl DLR vadovybės, kai jie užsiima verslo problemų „sprendimu“ tarpusavyje, o ne žmonių apsauga. Mes čia nekariaujame, kad Pušilino dukra už gyventojų pinigus siųstų nuotraukas iš kurorto“, – rašė DLR kovotojas.

Atkreipkite dėmesį, kad Donecko apšaudymas sukėlė pasipiktinimą net vietiniam „deputatui“ Olegui Frolovui. Jis pažymėjo, kad nuo šūvio iki šūvio praeina vos pora sekundžių. O tai rodo, kad apšaudymas vykdomas iš labai arti, tai yra, patys okupantai daužo miestą.

„Aš tiesiog nesuprantu, kas vyksta“, – socialiniuose tinkluose skundėsi jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(32)
(0)
(32)

Komentarai ()

Susijusios žymos: