Ždanovas: „iš Zaporižios rusai nešdinasi nežinoma kryptimi, visame fronte vyksta keisti dalykai“  ()

„Didysis Rusijos kariuomenės puolimas“ Ukrainos rytuose baigiasi, mano Olegas Ždanovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija, sutelkusi savo „šoko kumštį“ į Donbasą, nesugebėjo prasiveržti pro Ukrainos ginkluotųjų pajėgų gynybos linijas. „Didysis puolimas“ jau baigiasi.

Tokį pareiškimą per TV kanalą „Ukraina 24“ paskelbė karo ekspertas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas Olegas Ždanovas.

„Galime sakyti, kad jis (RF ginkluotųjų pajėgų puolimas – red.) baigiasi. Tai dar ne galutinis, bet tikrai baigiasi“, – sakė Ždanovas.

Pagrindinis požymis, jo žodžiais, yra tai, kad Rusijos Federacija turi atitraukti kariuomenę iš antrinių krypčių, kad „užkamšytų skyles“ „karščiausiuose“ sektoriuose, tai yra, okupantai nebeturi jėgų išlaikyti viso fronto.

„Jie atitraukia kariuomenę iš kitų krypčių. To nebuvo nuo pat Rusijos karo prieš Ukrainą pradžios. O čia matome kariuomenės atitraukimą iš Zaporižios krypties“, – sakė ekspertas.

 

Jis mano, kad Maskva perkelia kariuomenę iš Zaporižios į Severodonecką, kurio niekaip nepavyksta užgrobti, nepaisant darbo jėgos ir artilerijos pranašumo.

„Jie, matyt, vyksta kažkur toli. Nes ir šiandien mes nežinome, kur tie kariai juda. Darau prielaidą, kad į Severodonecką... Jiems naujas terminas – (užimti miestą – red.) iki birželio 22 d.“, – sakė Ždanovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(74)
(1)
(73)

Komentarai ()

Susijusios žymos: