[Žinios trumpai] FSB pulkininkas: kiek kariaus Putinas yra visiškai aišku - „daugelis prognozių yra visiška nesąmonė“ (Video)  (2)

Rusijos opozicijos lyderis Genadijus Gudkovas atvirai pasakė, kiek laiko Putinui užteks pinigų kovai su Ukraina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicijos lyderis Genadijus Gudkovas išsakė savo požiūrį į  svarbius klausimus.

Viena iš pagrindinių tezių, kurią kanalo „Ukraina 24“ eteryje išsakė Rusijos politikas Genadijus Gudkovas: „Kas yra sankcijos? Tai yra nuosprenžio atidėjimas. Taip mes tave nušausime, bet ne dabar, o po dviejų metų,“ - sakė Genadijus Gudkovas, duodamas interviu kanalui „Ukraina 24“.

Interviu jis paaiškino, kiek laiko Rusijos Federacija gali finansuoti „specialiąją operaciją“ Ukrainoje.

„Tiek sankcijos, tiek naftos ir dujų embargas daugiau skirti ateičiai. Dabar tai niekuo nepadės. Šiuo metu padės tik ginklų tiekimas ir Vakarų sprendimas padėti Ukrainai laimėti. Niekas daugiau nepadės,“ – užtikrintai kalbėjo į pensiją išėjęs FSB pulkininkas.

Po to  Rusijos opozicijos politikas pareiškė: „Pinigų ginklų gaminimui Putinui užteks pusantrų metų. Čia  neturėkime jokių kitų iliuzijų“.

„Tas, kuris galvoja, kad Putinui rytoj pritrūks pinigų, visiškai nieko nesupranta Rusijos ekonomikoje ir rezervuose. Jie nesibaigs. Sukaupta tiek pinigų, kad jis, nepalikdamas savo vietos, gali išlaikyti šalį ilgą laiką, karui išleisdamas 10 milijardų rublių per dieną (165 mln. eurų). Įprastoje situacijoje yra 10 milijardų per dieną, o dabar išleidžiama apie 20. Ir su šiomis išlaidomis, su 700 milijardų per metus, Rusija gali kariauti 2 metus. Net ir po visų areštų, sankcijų, vertybinių popierių likvidavimo. Turime nuoširdžiai paaiškinti, kad karui Rusijoje rezervų užteks dvejiems metams,“ - Genadijus Gudkovas apibendrino tai, kas išdėstyta aukščiau.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(8)
(26)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: