Dramatiškuose vaizdo įrašuose – su 126 žmonėmis JAV oro uoste liepsnojantis lėktuvas: incidentas nufilmuotas ir iš orlaivio vidaus (Video)  ()

Pareigūnai pranešė, kad gaisro priežastis buvo priekinės važiuoklės griūtis orlaivio nosyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Majamio tarptautiniame oro uoste (JAV) ant kilimo ir tūpimo tako užsidegė lėktuvas su 126 žmonėmis (iš jų 11 įgulos narių), iš jų trys buvo sužeisti. „CBS News“ duomenimis, „Red Air“ lėktuvas „McDonnell Douglas“ MD-82 antradienio vakarą atskrido iš Dominikos Respublikos sostinės Santo Domingo.

Dramatiško incidento vaizdo įrašai buvo pasidalinti socialiniuose tinkluose. Ugniagesiai lėktuvą apipylė baltomis cheminėmis putomis. Keliuose vaizdo įrašuose taip pat buvo matyti išsigandę keleiviai, bėgantys nuo gaisro, kol ugniagesiai valdė ugnį.

Anot „Independent“, lėktuvas iš Santo Domingo atvyko apie 17.30 val. (vietos laiku), kai įvyko incidentas. Nuskridęs nuo kilimo ir tūpimo tako, lėktuvas susidūrė su keliais objektais, tarp kurių buvo krano bokštas ir nedidelis pastatas.

 

Nacionalinė transporto saugos valdyba (NTSB) pranešė, kad į incidento vietą atsiųs tyrėjų komandą. „Gaisrinės komandos suvaldė ugnį ir mažina kuro išsiliejimą“, – atskirai pranešė Majamio-Dade'o ugniagesių gelbėtojai.

 

Be to, jie informavo, kad gaisro priežastis buvo priekinės važiuoklės griūtis orlaivio nosyje.

Po incidento kai kurie skrydžiai buvo atidėti.

„Independent“ teigimu, Dominikos Respublikoje ir Venesueloje įsikūrusi „Red Air“ skrydžius vykdo tik nuo 2021 m. pabaigos. Bendrovė pradėjo veiklą skraidydama užsakomaisiais skrydžiais tarp Dominikos Respublikos ir Majamio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()