[Žinios trumpai] Galingas Danilovo atsakymas į Medvedevo grasinimą: „Nebijokit, nebus jokių bandymų - smūgis bus iš pirmo karto ir žaibiškas“  (1)

Oleksijus Danilovas atsakė į Medvedevo grasinimus pradėti III pasaulinį karą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-06-30 [Žinios trumpai] Galingas Danilovo atsakymas į Medvedevo grasinimą: „Nebijokit, nebus jokių bandymų - smūgis bus iš pirmo karto ir žaibiškas“  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Krymas visada bus Ukrainos dalis ir Ukraina susigrąžins okupuotą pusiasalį. Apie tai savo „Twitter“ paskyroje rašė Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius Oleksijus Danilovas.

Aukščiausias pareigūnas nusprendė pakomentuoti buvusio Rusijos prezidento Dmitrijaus Medvedevo pareiškimą, kad bandymai deokupuoti pusiasalį sukels Trečiąjį pasaulinį karą prieš Šiaurės Atlanto aljansą.

Danilovo teigimu, „Krymas yra mūsų“ gali būti tik sergančioje antisemitinėje, atskirų Kremliaus veikėjų vaizduotėje. Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius įsitikinęs, kad aneksuotas pusiasalis grįš į Kyjivo jurisdikciją.

„Laikinai okupuotos Krymo teritoriją susigrąžinsim žaibiškai, be jokių bandymų“, – savo žinutėje rašė Danilovas, reaguodamas į Dmitrijaus Medvedevo grasinimus dėl galimo III pasaulinio karo pradžios.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(80)
(0)
(80)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: