[Žinios trumpai] Rusams masiškai apkarto atostogos Turkijoje: sužinojo, jog kiekvienas iš jų prisideda prie „Bayraktar“ tiekimo Ukrainai (Foto)  ()

Rusijos piliečių šeima kelionės į Kemerą metu sužinojo, kad remia Ukrainą jos kare su Rusija – finansuoja Ukrainos kariuomenei skirtų bepiločių orlaivių „Bayraktar“ gamybą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai socialinėje žiniasklaidoje rašė rusė.

„Atvykę į Dalamaną nusprendėme važiuoti palei pakrantę. Buvau Kemere, o ten kažkokie aktyvistai apklijuoja miestą tokiais lankstinukais“, – rašė ji, rodydama Ukrainos aktyvistų lapelius.

A4 formato lankstinuke pavaizduotas „Bayraktar“ su prierašu: „Ukrainos žmonių padėka už tai, kad finansuojate „Bayraktar“ gamybą. Juk mokesčiai iš jūsų poilsio taip pat bus skirti turkiškų „Bayraktarų“, kurie bus perduoti Ukrainos pajėgoms, gamybai. Šlovė Ukrainai! Laisvė Rusijai!“.

Komentaruose prie rusės įrašo vartotojai rašė, kad į Turkiją vykstantys rusai iš tiesų netiesiogiai finansuoja Ukrainos ginkluotasias pajėgas – Ukraina neseniai gavo kelis „Bayraktar“ kaip dovaną iš savo partnerių Turkijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(196)
(0)
(196)

Komentarai ()