[Žinios trumpai] Įspūdingas video: jaunas pilotas nutupdė lėktuvą su užgesusiu varikliu judriame JAV greitkelyje  ()

Šiaurės Karolinos kalnuose JAV avariniu būdu ant keturių juostų greitkelio nutūpė pradedantysis pilotas. Vietos šerifas jį gyrė už šaltą protą, gerą situacijos įvertinimą ir įgūdžius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Daug kas galėjo baigtis katastrofiškai, bet nieko tokio neįvyko“, – savo „Facebook“ įraše sakė Sveino apygardos šerifas Curtisas Cochranas. „Nuostabus darbas ir jokių traumų“.

Pilotas nutūpė apie 11:50 ryto, liepos 3 d. Buvo debesuota, bet apskritai oro sąlygos buvo labai geros. Užgęsus varikliui jaunam pilotui teko ieškoti vietos tūpti. Platus greitkelis atrodo patraukliai, bet juo važiuoja automobiliai.

„Jei atidžiai pažiūrėsite 0:20, pamatysite elektros linijas, kurių pilotas sugebėjo išvengti“, – teigiama šerifo „Facebook“ įraše. Šerifas paskelbė 1 minutės ir 15 sekundžių trukmės filmuotą medžiagą iš piloto „Go Pro“ veiksmo kameros, buvusios lėktuvo kabinoje.

 

Prireikė ne tik gerų piloto įgūdžių, bet ir automobilių vairuotojų supratimo ir dėmesio - gerai, kad jie žiūrėjo į kelią, o ne užsiiminėjo pašaliniais darbais.

Beje, lėktuvas greitkelį paliko taip, kaip ant jo ir atsidūrė - po mechanikų apžiūros su šerifo leidimu jis tiesiog pakilo ir nuskrido.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(1)
(5)

Komentarai ()