[Žinios trumpai] Rusų propagandistas skelbia neįtikėtiną informaciją: situacija fronte apgailėtina – Donbase sudaužytas jau 21 sandėlis, viskas paralyžiuota, rusų vadai labai niūrūs (Video)  ()

„1,5 savaitės – minus 21 objektas“, – „LLR“ propagandistas apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų artilerijos juvelyrinius smūgius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Propagandistas tinklaraštininkas iš Luhansko Olegas Tanasjukas pripažino, kad situacija fronte yra labai apgailėtina okupantams.

Anot jo, vos per 1,5 savaitės Ukrainos artileristai tiksliais smūgiais sugebėjo sunaikinti 21 objektą Donbaso teritorijoje. Jis taip pat pareiškė, kad tarp įsibrovėlių yra daug žuvusių ir sužeistų.

Liepos 21 d. „Telegram“ kanalas „InformNapalm“ paskelbė vaizdo įrašą (dėmesio! 18+), kurį neseniai užfiksavo propagandistas tinklaraštininkas iš „LLR“ Olegas Tanasjukas.

Jis teigė, kad yra susipažinęs su daugeliu užpuolikų vadų ir žino tikrąjį vaizdą fronte. Separatistas prisipažino, kad jis toli gražu nėra rožinis. Tinklaraštininkas pabrėžė, kad puikiai žino visus Rusijos kariuomenės nuostolius, tačiau negali jų įgarsinti.

Tačiau vaizdas apgailėtinas, nes vos per 1,5 savaitės Ukrainos artileristai sunaikino 21 priešo taikinį Donbaso teritorijoje. Iš esmės tai yra sandėliai su amunicija.

 

 

Vaizdo įraše jis prisipažino, kad kitą dieną Ukrainos ginkluotosios pajėgos vėl tiksliai smūgiavo į Kadijevką, į šaudmenų sandėlį. Daug sviedinių jau sunaikinta, o patys įsibrovėlių vadai pripažįsta, kad kasdien kovoti su Ukrainos ginkluotosiomis pajėgomis darosi vis sunkiau.

Separatistas įsitikinęs, kad Ukrainos artileristai pradėjo tiksliai smogti priešui dėka amerikiečių HIMARS sistemų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(1)
(64)

Komentarai ()

Susijusios žymos: