[Žinios trumpai] Doneckas liepsnojo pragaro liepsnomis: po kruopštaus planavimo Ukraina smogė naftos bazei (Video)  ()

Rusijos žiniasklaida rašo, kad gaisras kilo po apšaudymo iš Ukrainos. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų spaudos centras patvirtino informaciją ir teigė, kad objekto sunaikinimui buvo ruošiamasi labai kruopščiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Okupuoto Donecko Budennovsky rajone esančioje naftos saugykloje visą naktį siautė gaisras. Apie tai pranešė agentūra TASS, paskelbusi atitinkamą vaizdo įrašą.

Rusijos žurnalistai rašo, kad gaisras kilo po apšaudymo iš Ukrainos. Gaisras matomas įvairiose miesto vietose, liepsna plykstelėjo iki dviejų metrų aukščio.

Agentūros duomenimis, dega cisternos su kuru ir tepalais. Vietoje dirba vietos ugniagesiai ir vadinamoji „DLR liaudies milicija“. Žiniasklaidoje informacijos apie aukas nėra.

Propagandistai „DLR“ taip pat skleidžia informaciją, kad Doneckas buvo apšaudytas iš 155 mm ir 152 mm kalibro ginklų, taip pat iš „Grad“.

 

 

„Pasiruošimas šiam koncertui Donecke buvo labai kruopštus, todėl toks „ryškus“ rezultatas“, – teigė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų spaudos centras, taip pat paskelbęs vaizdo įrašą apie gaisrą naftos bazėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(83)
(2)
(81)

Komentarai ()

Susijusios žymos: