[Žinios trumpai] Specialus kino seansas orkams – Ukraina kartu su tanku T-72 sunaikino 15 okupantų bežiūrinčius filmą (Video)  ()

Ukrainos saugumo tarnyba pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame karinė kontržvalgyba bepiločiais orlaiviais sunaikino Rusijos okupacinės armijos tankus T-72.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mūsų darbas tobulinant Rusijos Federacijos nuostolių Ukrainoje statistiką vis dar įsibėgėja. Šiomis dienomis buvo sunaikinti dar trys T-72“, – rašoma pranešime.

Per vieną iš atakų prieš Rusijos T-72, vienas iš okupantų nusprendė pasislėpti po tanku, tačiau nežinoma, ar šis sprendimas jam padėjo.

Tai ne pirmas kartas, kai Ukrainos kontržvalgyba dronu sunaikina Rusijos T-72. Anksčiau kartu su tanku buvo sunaikinta 15 įsibrovėlių. O vėliau Ukrainos saugumo tarnybai pavyko perimti šio įvykio liudininko pokalbį.

Anot okupanto, tai buvo tikras „cirkas“. Antrą valandą nakties 15 okupantų nusprendė pažiūrėti filmą ant tanko: „Trumpai tariant, jie (ukrainiečiai) numetė prakeiktą miną su dronu į bokštelį! Jie tiesiog priskrido arčiau, numetė bombą ir ji sprogo“.

 

Okupantas pasakoja, kad po to teko tiesiogine to žodžio prasme „rinkti savo kolegų kaulus“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(121)
(3)
(118)

Komentarai ()