JK žvalgyba įvardijo ukrainiečių ginklą, griaunantį Rusijos planus Juodojoje jūroje: nėra net minties apie desantą, Putinas siunta ir bando ginklą sunaikinti  ()

Didžiosios Britanijos žvalgyba įvardijo pagrindinę grėsmę Rusijos Federacijos Juodosios jūros laivynui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos priešlaivinės raketos kenkia Rusijos planams, nėra jokių realių galimybių desantui užgrobti Odesą.

Rusijos kariai liepos 24 d. smogė Odesos komerciniam jūrų uostui. Rusijos gynybos ministerija tvirtina, kad jie tariamai sunaikino Ukrainos karo laivą ir įrenginį su priešlaivinėmis raketomis. Britų žvalgyba pažymi, kad nėra įrodymų, patvirtinančių Rusijos teiginį.

Būtent priešlaivinės raketos yra pagrindinė grėsmė Rusijos Federacijos Juodosios jūros laivynui. Jos gerokai pakenkė bendram invazijos planui, nes Rusija realiai negali bandyti užimti Odesos su desantu.

Ukrainos priešlaivinės raketos ir toliau bus prioritetas Rusijos smūgiams, siekiant susilpninti ir sunaikinti Ukrainos karinio jūrų laivyno priešlaivinius pajėgumus. Tačiau RF gali susidurti su sunkumais. RF ginkluotosios pajėgos susiduria su pasenusia žvalgybos informacija, prastu planavimu ir „iš viršaus į apačią“ operacijomis.

 

Ukrainos gynybos viceministras Volodymyras Gavrilovas sakė, kad Ukraina paskandins Rusijos Federacijos Juodosios jūros laivyną, kuris kelia grėsmę Ukrainos žmonėms.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(126)
(1)
(125)

Komentarai ()

Susijusios žymos: