[Žinios trumpai] Kyla pasipriešinimo banga Rusijoje: nufilmuota, kaip Krasnodare sudegintas milžiniškas plakatas su Z raide (Video)  ()

Negalėdami atvirai protestuoti prieš agresiją, pavieniai rusai griebiasi radikalių metodų: karinių šaukimo punktų padegimų bei automobilių, su ženklu „Z“ apgadinimų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visoje Rusijoje padegimais ir toliau protestuojama prieš karą su Ukraina. Krasnodaro krašte sudeginta iškaba su „Z“ ženklu – pagrindiniu kruvinos „specialiosios operacijos“ simboliu.

Filmuotą medžiagą galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

Incidentas įvyko naktį Rusijoje, Gulkevičių mieste, Krasnodaro krašte. Nežinomas jaunuolis padegė didžiulį reklaminį skydą su pavaizduotu „Z“ simboliu. Reklaminis skydas buvo patalpintas ​​ant vietinio sporto komplekso fasado. Ženklas sudegė per kelias sekundes.

Padegimo operacijoje dalyvavo mažiausiai du žmonės. Vienas padegė, kitas filmavo procesą. Rusijos žiniasklaida visiškai ignoravo šį incidentą. Akivaizdu, kad Rusijos valdžia bando nuslėpti tiesą ne tik apie patį karą, bet ir apie protesto bangas, kylančias pačioje Rusijoje.

 

Negalėdami atvirai protestuoti prieš agresiją, pavieniai rusai griebiasi radikalių metodų: karinių šaukimo punktų padegimų bei automobilių, su ženklu „Z“ apgadinimų. Jau galima kalbėti apie masinį tokių incidentų pobūdį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(42)
(0)
(42)

Komentarai ()

Susijusios žymos: