Ždanovas paaiškino, kodėl JAV neskuba perduoti Ukrainai daugiau ginkluotės – paleidžiamas karo monstras, už kelių mėnesių prasidės tikra lavina  ()

Karo ekspertas Olegas Ždanovas paskelbė priežastis, dėl kurių vėluojama perduoti ginklus iš Vakarų partnerių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas Olegas Ždanovas atvirai įvardijo priežastis, kodėl Ukraina karui laimėti būtiną ginkluotę gauna labai pavėluotai. Patyręs kariškis paneigė TSN laidos vedėjo išsakytą versiją, kad priežastis gali būti Rusijos branduolinių ginklų baimė arba noras pakviesti Ukrainą į taikos derybas. Pasak karo eksperto, paslaptis slypi kitur.

Olego Ždanovo interviu TSN galima žiūrėti „YouTube“ kanale.

Karo ekspertas aiškino, kad su dabartiniu Rusijos Federacijos prezidentu niekas nebandys tartis. Priešingai, jis atvirai ignoruojamas. Tačiau kai šalyje įvyks oficialus valdžios pasikeitimas, Vakarų šalys bandys ieškoti kompromisų ir suartėjimo būdų su kitu Kremliaus vadovu.

Tada Olegas Ždanovas paaiškino tikrąsias ginklų tiekimo Ukrainai vėlavimo priežastis: „Kita vertus, šiuo metu jie paleidžia savo gynybos kompleksą, kuris nėra toks greitas, tai trunka mėnesius, ir, kaip suprantu, kažkur nuo rugsėjo mėnesio šis gynybos kompleksas pradės gaminti ginklus, kurie pirmiausia pateks į JAV ginkluotųjų pajėgų sandėlius, kad būtų atkurtos jų mums duotos atsargos, o vėliau ginklai pradės keliauti į Ukrainą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(39)
(1)
(38)

Komentarai ()

Susijusios žymos: