[Žinios trumpai] Didžiulis skandalas Rusijoje: areštuotas generolas leitenantas, Pietų karinės apygardos vado pavaduotojas – skelbiama, kas vyksta  (6)

Supuvusi Rusijos armija pateisina savo reputaciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viktoras Voronovas įtariamas pasisavinęs 2 milijonus rublių (31 000 eurų), kuriuos išleido savo turto pagerinimui. Už tai jam gresia iki 15 metų nelaisvės.

Rostovo prie Dono garnizono karo teismas, apkaltinęs korupcija, suėmė Pietų karinės apygardos vado pavaduotoją logistikai generolą leitenantą Viktorą Voronovą. Apie tai pranešė teismo spaudos tarnyba.

61 metų generolas įtariamas piktnaudžiavimu tarnyba, kyšio ėmimu, kurstymu sukčiauti ir sukčiavimu ypač stambiu mastu. Maksimali bausmė už šiuos kaltinimus yra 15 metų nelaisvės.

Pietų apygardos karo teismo teismo atstovas Rusijos žiniasklaidos žurnalistams sakė, kad Voronovas įtariamas pasisavinęs Rusijos gynybos ministerijos lėšas: savo namo ir žemės sutvarkymui išleido apie 2 mln. rublių (31 000 eurų). Apygardos teismas rugpjūčio 1 dieną nagrinės generolo skundą dėl garnizono teismo sprendimo jį suimti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(107)
(2)
(105)

Komentarai (6)