[Žinios trumpai] Vos per vieną naktį nušluoti net 4 amunicijos sandėliai Chersone: didžiuliai sprogimai ir ugnies stulpai  ()

Naktį iš liepos 28-osios į 29-ąją Ukrainos ginkluotosios pajėgos vienu metu keturiuose taškuose sunaikino priešo amunicijos sandėlius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pranešama, kad sprogimai vėl girdėti Nova Kachovkoje Černobajevkos srityje, Staraja Majačkos kaime ir Brilevkos kaime. Liepos 29 d., „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“ paskelbė filmuotą medžiagą iš įvykio vietos.

Šaltinis praneša, kad iš pradžių Ukrainos artilerijos sviediniai krito į Černobajevkos sritį. Okupuoto Chersono gyventojai internete paskelbė filmuotą medžiagą apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų juvelyriškai tikslų darbą.

Nova Kakhovkos gyventojų teigimu, suduotas smūgis ir hidroelektrinės teritorijoje, kur priešas turi karinės technikos ir amunicijos sandėlius. Sandėliai su amunicija buvo sunaikinti ir Aleškovskio rajone Staraja Majačkos ir Brilevkos kaimuose.

 

Chersono gyventojai praneša, kad Antonivkos tilto prieigose priešo oro gynyba dirbo visą naktį - rusai bandė numušti ukrainietišką žvalgybinį droną.

(48)
(0)
(48)

Komentarai ()

Susijusios žymos: