Taip dar niekas nedrėbė: „Rusija yra pasaulio vėžys, kurį būtina sunaikinti - kitaip bus kaip su Vokietija“  ()

Rovšanas Askerovas mano, kad Europa per prastai išmoko istorijos pamokas, nes nėra pasirengusi griežtai atkirsti Rusijos diktatoriui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicijos žurnalistas Rovšanas Askerovas sakė, kad europiečiai prastai išmoko istorijos pamokas, nes neprisimena 1938-ųjų, kai davė Hitleriui praryti Sudetų kraštą ir Čekoslovakiją, naiviai tikėdami, kad išliks gyvi.

„Jei europiečiai nesupranta, kad jie yra toliau eilėje, jie yra idiotai. Neturėtų būti pokalbių su Rusija, ji turi būti sunaikinta. Tai vienintelis dalykas, kurį galite su ja padaryti. Tiesiog sunaikinkite ją, nes tai pasaulio vėžys. Ji elgiasi kaip vėžys. Beveik visos šios teritorinės ekspansijos yra kažkokios metastazės“, – interviu Natašai Vlaščenkai, kurį galima peržiūrėti „YouTube“ kanale „Vlast&Vlashchenko“, sakė žurnalistas.

Askerovo nuomone, Rusijos Federacija turėtų atsisakyti Kaliningrado, Krymo, Kurilų ir visų kitų nelegaliai aneksuotų teritorijų, nes kalbėti apie šiuolaikinę politiką, kalbant apie kai kuriuos istorinius prezidentus, atrodo beprotybė ir kvailystė.

„Niekada nežinai, kokia žemė kažkam priklausė. Skitai gyveno Krymo ir Juodosios jūros teritorijoje. Taigi prikelkime juos ir suteikime jiems šias teritorijas. Apskritai beprotybė sakyti, kad tai mūsų žemė ar ne mūsų“, – pažymėjo žurnalistas.

 

Pokalbio metu Nataša Vlaščenka savo pašnekovo klausė, kaip aiškiai Europa supranta, kad šis žvėris, šis drakonas (Putinas – red.) atėjo ne tik dėl Ukrainos ir, kad jis suės viską, nes turi didelį apetitą.

Askerovo teigimu, europiečiai neprisimena 1938 metų istorijos, tačiau turėtų prisiminti 2008 ir 2014 metų istoriją. Jie turi suprasti, kad Rusija nesustos, todėl tereikia ją sunaikinti, susprogdinti jos ekonomiką. Deja, tokio supratimo tarp Europos, ypač Vakarų Europos, lyderių vis dar nėra.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(192)
(3)
(189)

Komentarai ()

Susijusios žymos: