[Žinios trumpai] „Killnet” grasina sunaikinti HIMARS gamintoją: skelbiama darbuotojų medžioklė, siūlomas 50 000$ atlygis  ()

Hakerių grupė „Killnet” pagrasino sunaikinti „Lockheed Martin“ infrastruktūrą ir paskelbė apie kompanijos darbuotojų medžioklę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos programišių grupė „Killnet“ pagrasino sugriauti vienos didžiausių JAV gynybos kompanijų „Lockheed Martin“ valdymo sistemą. „KillMilk“ slapyvardžiu turinčios grupės lyderis teigė, kad nuo rugpjūčio 1 dienos imsis kibernetinių atakų prieš „Lockheed Martin“ informacinę sistemą, kad ją visiškai paralyžiuotų. Jis taip pat rašė, kad ketina gauti ir padaryti viešai prieinamus duomenis apie visus darbuotojus, kuriuos kaltina ginklų pardavimu, žmonių žudymu ir rasizmu. Verta paminėti, kad įmonė gamina daugkartines raketų sistemas HIMARS.

„Raginu visas įsilaužėlių grupes visame pasaulyje trikdyti „Lockheed Martin“ gamybos ciklus, taip pat skleisti asmeninę informaciją apie šios bendrovės teroristus“, – rašė Rusijos užpuolikas.

Jis taip pat paskelbė vaizdo žinutę JAV gyventojams, ragindamas atakuoti „Lockheed Martin“ biurus, nes bendrovė gamina ginklus, kurie „žudo žmones visame pasaulyje“. Jis pažadėjo kiekvienam bendrininkui 50 000 USD atlygį kriptovaliuta.

„Kartu su jumis turime sunaikinti gynybos įmonės „Lockheed Martin“ infrastruktūrą. Neišsigąskite, jums nereikia griebtis ginklo ir pulti pramonės sektorių. Turime sudeginti visus šios organizacijos biurus pavojingus žmonijai“, – sakė „KillMilk“ ir vaizdo įrašo pabaigoje paskelbė pastatų adresus.

„Lockheed Martin“ vyresnieji vadovai buvo įvardinti kaip prioritetiniai tikslai – nuo ​​žmogiškųjų išteklių skyrių vadovų iki viceprezidentų.

 

Neseniai „KillMilk“, kuris yra „Killnet“ įkūrėjas, paskelbė apie savo pasitraukimą iš organizacijos dėl asmeninių priežasčių. Tačiau prieš palikdamas grupę jis nusprendė pulti „Lockheed Martin“. Hakeris teigia nusprendęs imtis „kitų projektų“.

„Killnet“ ypač suaktyvėjo prasidėjus Rusijos invazijai į Ukrainą. Programišiai paskelbė kibernetinį karą 10 pasaulio šalių, kurios priešinosi Rusijos agresijai: JAV, Didžiajai Britanijai, Lietuvai, Latvijai, Estijai, Rumunijai, Vokietijai, Lenkijai, Italijai ir Ukrainai. Jie pažadėjo „likviduoti“ užsienio vyriausybes ir surengė daugybę DDOS atakų įvairių vyriausybinių agentūrų ir įmonių tinklalapiuose.

(11)
(102)
(-91)

Komentarai ()