[Žinios trumpai] „Nepataisoma netektis!“ Donbase žuvo liūdnai pagarsėjusi žiaurioji „DLR“ kariuomenės vadė  (1)

Donbase žuvo pagarsėjusi kolaborantė Olga Kačura, pravarde „Korsa“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-05 [Žinios trumpai] „Nepataisoma netektis!“ Donbase žuvo liūdnai pagarsėjusi žiaurioji „DLR“ kariuomenės vadė  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Donbase žuvo pagarsėjusi teroristė Olga Kačura, pravarde „Korsa“. Žinoma kolaborantė iki 2014 metų tarnavo Ukrainos policijoje Gorlovkoje, tačiau, užėmus Donbasą, perėjo į Rusijos armiją ir prisijungė prie Bezlerio junginių, pradėjusi vadovauti „Grad“ MLRS divizijai.

Apie teroristės mirtį paskelbė Rusijos okupantų paskirtas vadinamasis Gorlovkos „meras“ Ivanas Prichodko.  Savo „Telegram“ kanale jis pareiškė, kad „Korsa“ mirė „tragiškai“. 

Pranešama, kad 52 metų pulkininkė leitenantė Olga Kačura žuvo iš karto po to, kai į jos automobilį pataikė Ukrainos raketa, kai ji važiavo Gorlovkos mieste, Ukrainos Donecko srityje.

Pasak Rusijos okupacinės administracijos atstovo, „Korsos“ mirtis rusų samdiniams  „nepataisoma netektis“.

Naujienų agentūros primena, kad Kačura yra kalta dėl Donbaso miestų apšaudymo ir civilių žudymo. Ukrainos teisingumas ją nuteisė už akių ir skyrė 12 metų nelaisvės.

 

Žurnalistas ir tinklaraštininkas Denisas Kazanskis pažymėjo, kad Ivans Prichodko savo „Telegram“ paskyroje patalpino „Korsos“ nuotrauką, neatitinkančią tikrovės.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(58)
(2)
(56)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: