„Kremlius visais formatais ieško būdų, kaip susitaikyti su Ukraina“ – skelbiama, kas vyksta ir ką tai reiškia  (6)

„Kremlius nori susitaikymo“, – derybų su Rusija perspektyvas įvertino Feiginas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Markas Feiginas pažymėjo, kad Rusija tikrai trokšta susitaikymo ir karo pabaigos, tačiau dabar tai Ukrainai visai nenaudinga.

Rusijos opozicijos lyderis, žmogaus teisių aktyvistas ir žurnalistas Markas Feiginas patvirtino informaciją, kad Kremlius ieško būdų, kaip susitaikyti su Ukraina. Taip nutiko todėl, kad per 6 karo mėnesius Rusijos kariuomenė pasiekė tik iliuzinių rezultatų.

„Taip, yra rezultatų, bet tai nėra visos Ukrainos užgrobimas, ne pusės Ukrainos ir ne Kyjivo užgrobimas. Tai yra laimėjimai, kuriuos labai lengva atšaukti pasikeitus situacijai“, – sakė ekspertas interviu Natašai Vlaščenko, kurį galima peržiūrėti „YouTube“.

Pasak Feigino, jei dabar rusams būtų pasiūlyta pasilikti viską, ką jie užgrobė, jie šauktų: „Valio! Taip, mes viską pasiliekame“. Tada jie darytų pertrauką, kad įtikintų Vakarus panaikinti sankcijas ir reformuotų savo sutriuškintą kariuomenę.

 

„Tačiau problema išlieka ta pati“, – pabrėžė Rusijos opozicionierius. – Kremlius nori ne taikos derybų, o Ukrainos kapituliacijos, nes jų keliami reikalavimai tiesiog reiškia Ukrainos pasidavimą. Tai iš principo nepriimtinos sąlygos, nes neduoda ramybės ir sutraukia Ukrainą iki nuostolingo masto, mažina priėjimą prie jūros“.

Būtent todėl, anot Marko Feigino, nei Ukrainos valdžia, nei Ukrainos visuomenė negalės sutikti su tokiomis Maskvos sąlygomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(149)
(8)
(141)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: