[Žinios trumpai] Strelkovas pripažino, kad Ukraina turi ginklą, galingesnį už rusiškus „Smerch“ ir „Uragan“ – jo atakos tiesiog baisios  ()

FSB pareigūnas ir diversantas I. Strelkovas-Girkinas kalbėjo apie HIMARS ginklus, kurie buvo pradėti eksploatuoti Ukrainos ginkluotosiose pajėgose, jų kokybę ir efektyvumą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

HIMARS MLRS pristatymas į Ukrainą pakeitė jėgų pusiausvyrą fronte. Rusijos Federacijos diversantas I. Strelkovas pažymi, kad Rusijos pusė sąmoningai ignoruoja šį faktą ir pabrėžia, kad ginklo panaudojimas Ukrainos ginkluotosiose pajėgose neturi rimtos reikšmės. To daryti, pasak I. Girkino, labai nepageidautina.

„Ukraina 365“ kanalu transliuojamas vaizdo įrašas, kuriame I. Strelkovas-Girkinas  dalijasi mintimis apie HIMARS poveikį.

Teroristas I. Strelkovas mano, kad nepriimtina ignoruoti HIMARS sistemų buvimą Ukrainos pusėje ir jų naudojimą, taip pat kaip nepriimtina tikėti informacija apie Rusijos Federacijos sėkmę kare. Jis išjuokė Rusijos vadovybės pareiškimą, kai ministras Sergejus Šoigu pranešė apie šešių MLRS padalinių sunaikinimą, o Pentagonas savo ruožtu tai neigė.

I. Strelkovas užduoda retorinį klausimą: „Kuo tikėti? Pasak Rusijos Federacijos specialiųjų tarnybų pareigūno, HIMARS sistemos yra galingi ir modernūs ginklai.  Kai kurie mano bendražygiai jau buvo visai šalia HIMARS apšaudymo vietų. Dauguma jų negalės nieko pasakyti. Šis ginklas tikrai modernus. Jis žymiai pranašesnis už mūsų MLRS, tokius kaip „Smerch“ ir „Uragan“.

 

„Grad“, tai visiškas niekas“,  – skundėsi I. Strelkovas. Jis pripažino, kad HIMARS iš tiesų yra rimti ginklai, todėl juos turinčios ginkluotosios pajėgos neturėtų būti vertinamos lengvabūdiškai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(57)
(1)
(56)

Komentarai ()

Susijusios žymos: