Siaubingas sprogimas: žmonės sudegė visiškai, kūnų nerasta, užsidegė 1500 tonų aviacinio žibalo ir sprogo šimtai tonų aviacijos šaudmenų (video)  ()

Nėra kūnų - nėra ir aukų, Rusijos valdžia sąmoningai slepia tikrąją gaisro padarytą žalą ir aukų skaičių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-12 Siaubingas sprogimas: žmonės sudegė visiškai, kūnų nerasta, užsidegė 1500 tonų aviacinio žibalo ir sprogo šimtai tonų aviacijos šaudmenų (video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Novofedorovkos kariniame aerodrome dirbę įsibrovėliai gyvi sudegė galingoje liepsnoje. Žmonių palaikų neišliko.

Ukrainos vidaus reikalų ministerijos vadovo patarėjas Antonas Gereščenka mano, kad Rusijos valdžia sąmoningai slepia tikrąją gaisro padarytą žalą ir aukų skaičių.

„Daugelio jų nepavyksta rasti, nes jų kūnai sudegė, užsiliepsnojus 1500 tonų aviacinio žibalo ir sprogus šimtams tonų aviacijos šaudmenų“, – rašo Ukrainos vidaus reikalų ministro patarėjas Antonas Gereščenka savo „Telegram“ puslapyje.

Ir jei kūnų nėra, nėra ir aukų. Kartojasi istorija kaip ir su kreiseriu „Moskva“ ir „dingusiais“ jūreiviais.

 

Žvalgybos duomenimis, tikrieji Rusijos Federacijos nuostoliai siekia ne mažiau kaip 60 rusų okupantų ir 100 karinio aerodromo pilotų, technikų ir kito aptarnaujančio personalo.

Geraščenka pažymi, kad beveik visi lėktuvai, buvę aerodrome sprogimo metu, buvo sunaikinti arba smarkiai apgadinti gaisro.

Vidaus reikalų ministro patarėjo teigimu, norint iš pelenų atkurti ir iš naujo įrengti aerodromą, okupantai turės sugaišti mažiausiai metus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(130)
(3)
(127)

Komentarai ()