[Žinios trumpai] Krymo ataka apauga vis didesne mistika: Ukrainos karinė vadovybė paskelbė oficialų pranešimą apie ataką  ()

Ukrainos Gynybos ministerija neigia Ukrainos ginkluotųjų pajėgų dalyvavimą sprogdinimuose Kryme ir ragina piliečius nepasitikėti anoniminiais šaltiniais.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-12 [Žinios trumpai] Krymo ataka apauga vis didesne mistika: Ukrainos karinė vadovybė paskelbė oficialų pranešimą apie ataką  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai pranešė gynybos viceministrė Anna Maliar ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo Pagrindinio operatyvinio direktorato viršininko pavaduotojas Aleksejus Gromovas.

„Kiekvienas karys sutiktų prisimti atsakomybę už šį veiksmą“, – sakė jis.

Tuo pat metu Maliar priminė, kad nebuvo jokio oficialaus patvirtinimo ar pareiškimų apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų dalyvavimą Krymo įvykiuose. Ji paragino ukrainiečius nepasitikėti anoniminiais šaltiniais.

„Kreipiuosi į visus – skaitytojus, jeigu skaitote kokioje nors žiniasklaidoje, kad koks nors nepažįstamas Gynybos ministerijos atstovas be pavardės, be vardo, komentuoja įvykius, rekomenduoju netikėti šia informacija, nes patvirtinu, kad tokių pokalbių Gynybos ministerijoje nebuvo“, – pažymėjo ji.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(20)
(0)
(20)

Komentarai ()

Susijusios žymos: