[Žinios trumpai] Putinas jau surado, kas kaltas dėl sprogimo Kryme, pradėjo susidorojimą!  ()

Pagrindinės Rusijos Federacijos Juodosios jūros laivyno atakuojamosios pajėgos gali tapti atpirkimo ožiu išdegusio Novofedorovkos aerodromo istorijoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-12 [Žinios trumpai] Putinas jau surado, kas kaltas dėl sprogimo Kryme, pradėjo susidorojimą!  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vladimiras Putinas pradėjo dar vieną kariuomenės valymo etapą. Po sprogimų aerodrome netoli Novofedorovkos okupuotame Kryme Rusijos Federacijos Juodosios jūros laivyno vadas admirolas Igoris Osipovas buvo nušalintas nuo pareigų. Rusijos „Telegram“ kanalų duomenimis, Osipovo vietą užėmė viceadmirolas Viktoras Sokolovas.

Pasak Ukrainos žurnalisto Jurijaus Butusovo, Osipovo pašalinimas yra dar viena katastrofiškų sprogimų Novofedorovkos aerodrome, kuriame buvo įsikūręs Rusijos 43-asis karinio jūrų laivyno šturmo pulkas, pasekmė. „Tiesą sakant, 43-iasis pulkas buvo sumuštas, buvo sunaikinta maždaug pusė kovai parengtų lėktuvų ir didžioji dalis labai brangios amunicijos. Didelė žala padaryta ir aviacijos bazės infrastruktūrai“, rašė Butusovas.

Tačiau Rusijos Federacijos gynybos ministerija nuostolių nepripažino, o Rusijos valdžia tų vaizdų  tiesiog nekomentuoja ir apsimeta, kad nieko neįvyko. Bet visas pasaulis kalba apie sėkmingą ir efektyvią ataką.  Rusijos propaganda tyli ir bando nukreipti dėmesį, Kremlius demonstruoja absoliutų bejėgiškumą ir informacinio karo pralaimėjimą. Butusovas teigia, kad Putinas su savo atstovu Peskovu bando apsimesti kaip visada - „specialioji operacija vyksta pagal iš anksto patvirtintą planą“.

(133)
(0)
(133)

Komentarai ()

Susijusios žymos: