[Žinios trumpai] Podoliakas netikėtai pareiškė, kad „nedidelė detonacija“ greitai apims visus Rusijos karinius sandėlius  ()

Ukrainos prezidento kanceliarijos vadovo patarėjas Michailas Podoliakas užtikrintai paskelbė, kada visi Rusijos kariniai sandėliai pakils į orą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

M. Podoliakas įvardijo laikotarpį, per kurį „maža detonacija“ oro uoste apims visus Rusijos Federacijos karinius sandėlius Ukrainos teritorijoje. Vyks gynybinis karas, deokupacinis karas, o partneriai pradės priprasti prie minties, kad tai taip pat yra Ukrainos teritorijos dalis, kuri turėtų būti deblokuota.

Michailo Podoliako interviu „Kanalui 24“ galima pažiūrėti „YouTube“.

Ukrainos prezidento kanceliarijos vadovo patarėjas netikėtai pareiškė: „Nagi, siūlau visiems nuolat „tikėti“ Rusijos gynybos ministerijos melagystėmis. Jie visada sako tiesą. Mes tai suprantame, tiesa? Štai rašoma, kad šiandien RF sunaikino 100 Ukrainos lėktuvų, o vakar buvo sunaikinti 25 Ukrainos povandeniniai laivai, o kai Rusijos Gynybos ministerija sako, kad tai buvo „mažas detonavimas“, patikėkime tuo.

 

Tada Michailas Podoliakas savo idėją plėtojo toliau: „Be to, manau, kad per artimiausius du ar tris mėnesius toks „mažas sprogdinimas“ lydės beveik visus Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų sandėlius, todėl teiginiai apie „mažą detonaciją“ ir neatsargus elgesys ten, kur yra oro uostai ir sandėliai tik didės“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(129)
(2)
(127)

Komentarai ()

Susijusios žymos: