Fantastiškos naujienos! Ukraina skelbiasi sunaikinusi paskutinį okupantų naudojamą Chersono srities tiltą – orkų technikos manevrai paralyžiuoti  ()

Chersono regione Ukrainos ginkluotosios pajėgos sunaikino paskutinį išlikusį tiltą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

170-ąją visapusiško Rusijos įsiveržimo į Ukrainą dieną Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariai Chersono srityje sugriovė paskutinį tiltą, kuriuo galėjo judėti įsibrovėliai.

Apie tai savo „Facebook“ puslapyje paskelbė Chersono srities karinės administracijos vadovo patarėjas Serhijus Khlanas.

„Šiandien Ukrainos ginkluotosios pajėgos smogė į paskutinį – ketvirtąjį tiltą, jungiantį dešinįjį ir kairįjį krantus“, – rašė Khlanas.

Anot jo, šio tilto sunaikinimas lėmė tai, kad Rusijos kariškiai prarado paskutinę galimybę perkelti savo techniką ir atlikti reikiamus manevrus.

Khlanas patikslino, kad okupantai jau pradėjo ieškoti galimybės suremontuoti perėją ar rasti jai alternatyvą. Tačiau Rusijos Federacijos ginkluotosios pajėgos tam skirs daug laiko ir pakankamai pinigų.

 

Pareigūnas taip pat sakė, kad Rusijos kariuomenė pradėjo ruoštis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimui Chersono kryptimi. Visų pirma pačiame Chersone jie masiškai pradėjo statyti „ežiukus“ – įrenginius, kurie turėtų neleisti šarvuotoms transporto priemonėms ir tankams judėti. Tačiau ir šios konstrukcijos yra ne metalinės, o medinės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(48)
(0)
(48)

Komentarai ()

Susijusios žymos: