„Zalužnas yra labai įgudęs virėjas“: skelbiama apie naująją Ukrainos taktiką ir kaip ji tiesiog sumala rusus į miltus  ()

Nereikėtų tikėtis rimto Ukrainos kariuomenės kontrpuolimo artimiausiu metu Rytų ar Pietų frontuose, mano Julija Latynina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenei Ukrainoje nepavyko įvykdyti beveik visų Kremliaus jai nustatytų užduočių. Jau dabar galima teigti, kad didysis RF ginkluotųjų pajėgų puolimas Donbase įstrigo. Dabar pagrindinis rusų tikslas – išlaikyti Pietų Ukrainos kontrolę.

Rusijos žurnalistė ir rašytoja Julija Latynina apie tai kalbėjo savo vaizdo įrašų tinklaraštyje „YouTube“.

Ji atkreipė dėmesį į tai, kad paskelbtas didelis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas Chersono kryptimi neįvyko. Ukrainos generalinis štabas pasielgė išmintingiau, nemesdamas karių į karo krosnį, kaip daro rusai. Užuot puolę, ukrainiečiai mieliau gynėsi.

„Atsiradus HIMARS ir savaeigiams pabūklams (savaeigiams pabūklams M777 – red.), Rusijos puolimas Donbase virsta vietinių, kruvinų ir apskritai strategiškai aklavietės susirėmimų serija. Netoli Iziumo Ukrainos kariai netgi pradėjo kontrpuolimą. Nors aišku, kad to nėra darbotvarkėje nei ten, nei prie Chersono, nes gintis priešą malant į miltus yra daug patogiau.

 

Tiems, kurie laukia puolimo netoli Chersono, tai jau įvyko. Labai ilgą laiką Ukrainos kariuomenė, prasiskverbusi pro mažas sabotažo grupes, žengė į priekį. Galų gale jie užėmė tuos pačius tiltus, iš kurių dabar galima išskirti Antonivkos ir kitus tiltus. Zalužnas yra kvalifikuotas virėjas. Jis nenaudoja blogų strategijų. Jis paruošė priešui keletą katilų“, – pasakojo Latynina.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(83)
(1)
(82)

Komentarai ()

Susijusios žymos: