Bręsta istorinis trišalis Ukrainos-Turkijos-Jungtinių Tautų susitikimas: dalyvaus pats Zelenskis ir Erdoganas - skelbiama, kas būtų sprendžiama  ()

Rugpjūčio 18 dieną Lvive įvyks trišalis susitikimas, kuriame dalyvaus JT generalinis sekretorius António Guterresas, Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis ir Turkijos lyderis Recepas Tayyipas Erdoganas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-17 Bręsta istorinis trišalis Ukrainos-Turkijos-Jungtinių Tautų susitikimas: dalyvaus pats Zelenskis ir Erdoganas - skelbiama, kas būtų sprendžiama  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šia informaciją patvirtina JT pareigūnas Stefanas Dujarrikas.

„CNN Turk“ žiniomis, Turkijos lyderis Ukrainoje lankysis pirmą kartą nuo karo pradžios. Tikimasi, kad šalys aptars galimybę plėtoti diplomatinius žingsnius konfrontacijos sprendimui.

„Susitikime bus aptariami konkretūs žingsniai, kurių įgyvendinimas užtikrins karo tarp Rusijos ir Ukrainos pabaigą diplomatiniu būdu, panaudojant jau pasiteisinusius būdus, sprendžiant Ukrainos grūdų į pasaulinę rinką eksporto sąlygų sudarymo klausimus“, – informuoja šaltinis.

 

Po trišalio susitikimo Lvive, JT generalinis sekretorius tęs kelionę po Ukrainą ir lankysis Odesos uoste. Be to, į jo programą įtraukta kelionė į Stambulą ir apsilankymas Ukrainos grūdų eksporto koordinavimo centre.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(2)
(20)

Komentarai ()