[Žinios trumpai] Ukraina puola! Nova Kachovkoje skamba sirenos, visur panika, žmonės palieka savo darbo vietas ir bėga  ()

Skambant sirenoms, žmonės nedelsdami palieka savo darbo vietas. Prasideda Ukrainos kontrpuolimas pietuose.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-29 [Žinios trumpai] Ukraina puola! Nova Kachovkoje skamba sirenos, visur panika, žmonės palieka savo darbo vietas ir bėga  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Laikinai užimtos Chersono srities Nova Kachovkos okupacinė administracija apimta panikos paskelbė apie žmonių evakuaciją iš darbo vietų. Tai praneša propagandinė Rusijos naujienų agentūra „RIA Novosti“.

Okupantų kolaborantai pranešą apie daugybę sprogimų mieste. „Nova Kachovkoje paskelbta evakuacija iš darbo vietų, žmonės vyksta į priedangą, bet gyventojų evakuacija iš miesto neplanuojama“, – propagandistams sakė miesto okupacinės valdžios atstovas.

Rugpjūčio 29 d. Ukrainos ginkluotosios pajėgos paskelbė, kad priešas pasitraukė iš savo pozicijų Chersono srityje. „Kachovkos karių grupė praneša, kad 109-asis vadinamojo „DLR“ pulkas pasitraukė iš savo pozicijų Chersono srityje, o juos palaikę Rusijos desantininkai pabėgo iš mūšio lauko“, – rašoma pranešime.

 

Vėliau tapo žinoma, kad Chersono srityje buvo pralaužta pirmoji rusų gynybos linija.

(134)
(1)
(133)

Komentarai ()

Susijusios žymos: