Okupantas: „totali blokada, bandė remontuoti vieną tiltą - viskas subyrėjo pusiau ir įkrito į upę“  ()

Rusų grupuotė dešiniajame Dniepro krante Chersono srityje įklimpusi: kelio pasitraukimui nėra.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausioji žvalgybos direkcija (GUR) paskelbė įdomų rusų okupanto, patekusio į spąstus Chersono srityje, telefoninio pokalbio įrašą. Jis skundėsi žmonai, kad visi atsitraukimo keliai buvo atkirsti. Vaizdo įrašas paskelbtas „Telegram“ kanale rugpjūčio 30 d.

Pokalbio metu kariškis pranešė žmonai, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos sunaikino visus tiltus, kuriais Rusijos kariuomenė galėjo pabėgti Krymo link. Rusijos Federacijos okupacinės grupės tiekimas dešiniajame Dniepro krante beveik visiškai sustabdytas.

„Visi tiltai sugriauti! Dabar nei įvažiuoti, nei išvažiuoti! Nuplaukė atostogos. Viskas!" – kalbėjo okupantas.

Reaguodama į tai, jo žmona bandė pasakyti, kad Kremliaus propaganda teigia, kad, neva, tiltai jau atkurti. Tačiau vyras ją staigiai pertraukė, pasakydamas: „Nė velnio, niekas nebuvo atstatyta! Jis subyrėjo pusiau ir įkrito į upę“.

 

Šio telefoninio pokalbio metu žmona užpuolikui pranešė, kad apsilankė jų karinio dalinio mokymo stovykloje, kurioje kariškių žmonoms ir mamoms buvo pasakyta, kad atostogų kariams nebus, nes po jų „daug vaikinų negrįžta“ į frontą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(62)
(1)
(61)

Komentarai ()